Plutonierul adj. Sima Florin – pompierul cu gradul înalt al omeniei

Un exemplu de spirit civic a fost oferit joi, 5 noiembrie 2020, de un pompier vrâncean. Dimineața, plutonierul adjutant Sima Florin, aflat în tură liberă, era în trecere prin parcul civic al orașului Mărășești, când a observat pe o alee un card bancar. L-a ridicat din curiozitate și mare i-a fost surprinderea, să observe că, pe card era lipită o foaie de hârtie cu pin-ul acestuia. A analizat starea cardului și a constatat că acesta era în bune condiții și în termen de valabilitate.

Cum era și firesc, a bănuit că cineva l-a pierdut așa că, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a îndreptat spre cel mai apropiat post de poliție și l-a predat unui agent. Sperăm, ca, prin popularizarea întâmplării, persoana în cauză să-și recupereze cât mai repede bunul pierdut.

Nu este pentru prima dată când, colegul nostru face fapte bune în timpul liber. În luna mai 2018, subofițerul a salvat un copil care se înecase cu  bomboană. Salvarea băieţelului de la axfisiere  l-a transformat pe plutonierul adjutant Sima Florin în îngerul păzitor al acestuia, iar pentru noi, în „Pompierul lunii mai 2018” (vezi link: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2035753753102186&id=404195726258005 sau https://www.facebook.com/isujvn/videos/460889844393647/ ).

Cu această ocazie, dorim să-l felicităm pentru gestul său și, pentru că, pe 07 noiembrie, împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani, să-i urăm un sincer și călduros: ”La mulți ani!”

Fapta onorantă a colegului nostru ne arată, încă o dată, că pompierii sunt caracterizați de spirit civic, cinste, și devotament. (Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea)

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.