EXCLUSIV: Fiul unui diplomat miliardar din Vietnam a fost operat de peritonită la Spitalul Județean Focșani. I s-a pus la dispoziție o rezervă medicală, i s-au adus lenjerii noi, i s-au șters până și geamurile. Pe când un tratament similar și pentru vrâncenii de rând?

M. Q. fiul de 26 de ani al diplomatului miliardar vietnamez N. D. Q., a fost operat de peritonită luni, 3 februarie, la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” din Focșani, conform informațiilor pe care le-am obținut din surse medicale. Pacientului i s-ar fi pregătit o rezervă, i s-ar fi adus lenjerie nouă în acea rezervă, ba chiar s-au șters rapid și geamurile camerei în care urmează să fie dus, în prezent aflându-se la Terapie Intensivă. Totul bine și frumos pentru că pacienții trebuie respectați și tratați corespunzător!

”Când vor beneficia și vrâncenii de rând care ajung la Spitalul Județean de un tratament similar? Iată o chestiune care ar trebui să-l preocupe pe managerul spitalului, Constantin Mîndrilă, condamnat penal definitiv pentru furt de conserve din rezerva sinistraților, în urmă cu mai mulți ani. Nu poți acorda tratament preferențial pacienților, în funcție de statutul lor”, a precizat Ana Maria Dimitriu – președintele Consiliului de Administrație de la spital (foto, alături de medicul Dragoș Cozma și managerul-economist Alexandru Ciprian Epure, membri și ei ai CA).

Vă întrebați cum a ajuns tânărul M., fiu de miliardar, să fie operat la Focșani, nu? Ei bine, acesta se află în Vrancea cu un Program Erasmus, fiind un tânăr voluntar extrem de activ și apreciat. M. Q. s-a implicat în ultimii ani în mai multe proiecte dedicate copiilor cu autism, făcând chiar psihoterapie cu aceștia. Felicitări pentru tânărul M. Q., un tânăr care deși are un tată extrem de bogat a decis să călătorească prin lume pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi sau abandonați.

Citește și:   ANGAJĂRI. SORSTE SA angajează inginer agronom licențiat!

În urmă cu câteva zile i s-a făcut rău, însă nu a vrut să meargă la spital, crezând că nu este ceva grav și preferând să lucreze în proiect cu copiii defavorizați. Colaboratorii săi din cadrul proiectului derulat în Vrancea l-au dus totuși la spitalul din Panciu, de unde a fost preluat cu Ambulanța și adus la Focșani, fiind operat de medicul Ciocan. M. Q. a fost vizitat la Spitalul Județean de sora lui, venită de urgență de la Moscova. De altfel, familia lui M. Q. are rezidență în Rusia, în zona diplomatică, și este așteptată zilele următoare la Focșani, pentru a-l vizita în spital. Cel mai probabil, M. Q. va fi externat săptămâna viitoare, conform surselor noastre din cadrul Spitalului Județean. (Teodor PETRICEANU)

FOTO SUS: Tânărul M., alături de copiii pe care i-a consiliat. Mai jos, tatăl său!

 

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.