VIDEO: Buciumașii din Spulber, prezență inedită la depunerea jurămintelor primarului Sorinel Vulcan și consilierilor locali

Ansamblul de buciumași din comuna Spulber, recunoscut la nivel județean și național, a fost invitat astăzi la depunerea jurămintelor făcute de noul primar al localității, Sorinel Vulcan (PNL) și de consilierii locali. Buciumașii au susținut un mini-recital apreciat de invitați la eveniment, printre aceștia numărându-se președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, și ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan. Din partea Prefecturii a participat doamna subprefect Claudia Serafimciuc. După depunerea jurămintelor, noul primar a promis că se va implica total în ceea ce privește administrarea localității Spulber, iar Cătălin Toma și Ion Ștefan le-au transmis celor prezenți că există foarte multe fonduri la nivel guvernamental care pot fi accesate. ”Trebuie doar să colaborați, să faceți proiecte la nivel de comună, pentru că sprijinul CJ Vrancea și al Guvernului României este garantat”, au transmis cei doi oficiali. (F. S.)

Citește și:   La Vizantea-Livezi a avut loc lansarea candidaturii liberalului Ciprian Olariu, la funcția de primar al localității.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.