Copiii vor învăța engleza la Biblioteca Județeană

Centrul de Formare al Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează, în perioada 20 octombrie – 18 decembrie, Clubul de lectură în limba engleză „Literele magice”, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 11 ani. Cluburile se vor desfăşura în fiecare zi de marţi, în intervalul orar 14-15. Iniţial va fi organizată o grupă, care fi formată din 6 copii. În funcţie de numărul celor interesaţi, se va organiza o a doua grupă, formată, la rândul ei, din 6 copii.

Înscrierile au loc până la data de 22 octombrie, la numărul de telefon 0237/231161, interior 17, de luni până vineri în intervalul orar 9-16, persoană de contact Diana Rădună.

Clubul de lectură în limba engleză „Literele magice” propune copiilor activităţi de lectură interactivă, jocuri de vocabular, vizionarea de materiale video cu caracter educativ, având drept scop îmbogăţirea vocabularului în limba engleză, socializarea copiilor şi familiarizarea cu lumea Bibliotecii. Clubul îşi va derula întâlnirile având drept suport educativ cărţile aflate în colecţiile Bibliotecii de la Centrul de Formare şi Centrul de Limbi Străine. Având în vedere situaţia sanitară din România, în cadrul Clubului se vor respecta normele sanitare şi distanţarea socială, în scopul asigurării sănătăţii copiilor.

Citește și:   Delegația Platformei Civice Împreună a spulberat astăzi, în Comisia de Învățământ din Senat, argumentele celor care vor ideologizarea școlii românești. Platforma ÎMPREUNĂ reprezintă 330.000 de părinți din toată țara, fiind formată din 506 ONG-uri și 130.000 de membri susținători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.