Ziua Mondială a Educației, sărbătorită și la Pufești

Pe 5 octombrie, pe întregul mapamond se aniversează ,,Ziua Educației”. Nimeni nu se naște învățat, iar învățarea se realizează pe tot parcursul vieții, indiferent de vârstă. Deși a fost duminică, la Școala din Pufești copiii au venit cu drag, având invitați elevi ce au sosit din împrejurimile Bucureștiului. Au marcat ,,Ziua Mondială a Educației” prin activități plăcute, participând la un concurs pe teme geografice:

,,Micii geografi” și la o întrecere sportivă sub numele ,,Fair Play & Sport”. Cei 37 de elevi de la Școala Gimnazială Pufești și Domnești precum și de la Școala Gimnazială nr. 1 Balotești – Ilfov au primit diplome de participare, iar pentru cei mai buni efortul a fost recompensat prin cupe și medalii, reviste și cărți. S-au implicat în buna desfășurare a concursurilor școlare și sportive profesorii: Mariana Bogdan, Sărdaru Constantin și Nicolae Damian, de la Școala din Pufești, iar de la Școala din Balotești, Pavel Silviu, Lungu Teodor Marian și Ionescu Alexandru. După concurs copiii din Balotești au vizitat Mausoleul din Mărășești – Panteonul de glorie al Armatei Române.
,,Activitățile vor continua la Pufești, iar la sfârșitul săptămânii viitoare vom avea o altă surpiză pentru copii…, vom primi vizita unui explorator al zilelor noastre, un călător neobosit prin multe țări. Mai multe nu pot spune! ”, a declarat prof. dr. Nicolae Damian, director al școlii din Pufești. (T. C.)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.