Mai mulți conducători auto depistați în trafic fiind sub influența alcoolului

La data de 27 septembrie a.c., ora 05.34, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Corbița, care prezenta halenă alcoolică.
În urma testării alcoolscop a rezultat o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 26 septembrie a.c., ora 11.20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tătăranu au oprit în trafic, pe DJ 204 B, un ansamblu format din tractor și remorcă, care nu era înmatriculat în circulație.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tot sâmbătă, 26 septembrie a.c., ora 22.23, un alt conducător auto, din comuna Corbița, a fost oprit în trafic de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud, în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului (1,03 mg/alcool pur în aerul expirat).
Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

A condus autoturismul sub influența alcoolului și a refuzat testarea cu aparatul etilotest

Un bărbat, de 27 de ani, din comuna Pufești, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului. Acesta a fost condus la spital în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

La data de 27 septembrie a.c., polițiștii adjudeni au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii, din localitate.
Din cauza faptului că acesta emana halenă alcoolică, i-a fost solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. Polițiștii l-au condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și:   Sesizarea PSD Vrancea împotriva consilierului local PNL Ana-Maria Dimitriu a fost clasată de către Agenția Națională de Integritate

A condus sub influența alcoolului, a avariat un autoturism și a părăsit locul producerii evenimentului rutier

La data de 27 septembrie a.c., ora 20.00, polițiștii focșăneni s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, pe strada Antrepozite, din municipiu. Astfel, polițiștii au identificat un autoturism care era parcat în afara părții carosabile, fiind avariat de către un conducător auto care a părăsit locul evenimentului rutier.

La scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Focșani, bănuit că ar fi condus un autoturism și, pe fondul consumului de alcool, a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat, după care ar fi părăsit locul producerii evenimentului rutier. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Prins cu un permis fals de Turcia

La data de 27 septembrie a.c., ora 21.15, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Homocea a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, pe DN 11 A, în afara localității Adjudu-Vechi, având asupra sa un permis de conducere, aparent eliberat de autoritățile din Turcia.

Date fiind suspiciunile că permisul de conducere prezentat pentru control ar fi fost contrafăcut, poliţiştii au procedat la verificarea acestuia în bazele de date, situaţie în care au constatat că persoana în cauză nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.
Având în vedere aceste aspecte, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi uz de fals.

Citește și:   Patru pompieri au depus jurământul

Depistați de poliţişti în timp ce conduceau pe drumurile publice, fără permis

La data de 28 septembrie a.c., ora 00.30, polițiștii Postului de Poliție Slobozia Bradului au depistat în trafic, pe raza localităţii, un minor, de 15 ani, care conducea un autoturism.
În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Tot în comuna Slobozia Bradului, polițiștii au depistat, ieri, 28 septembrie a.c., ora 17.30, alți doi minori, în vârstă de 17 ani, în timp ce conduceau un autoturism, respectiv o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.