Au început cu mita electorală, dar au fost prinși!

Pușcăria îi așteaptă pe toți cei care vor da și vor primi bani în schimbul fraudării voturilor din 27 septembrie!

Polițiștii vrânceni au prins deja, în flagrant, un candidat la alegerile locale, acuzat că a oferit suma de 400 de lei unei persoane, pentru a fi votat peste câteva zile. În mediile locale circulă varianta unei încercări de fraudare masivă a voturilor exprimate pe 27 septembrie la alegerile locale, din partea unor personaje importante din Vrancea care simt că pierd puterea. În acest sens, trei personaje mai puțin cunoscute publicului merg din localitate în localitate pentru a încerca să corupă oamenii din secțiile de votare, prin intermediul unor reprezentanți din localitățile respective care urmează să asiste la numărarea voturilor în noaptea de 27 spre 28 septembrie.

Astfel, sume uriașe ar fi aruncate în joc pentru ca unii să încerce să își păstreze privilegiile și funcțiile avut de ani buni pe aceste meleaguri. Din păcate pentru ei, mecanismul a fost descoperit, iar adversarii politici și-au luat măsuri. Mai mult, Poliția și Jandarmeria vor fi în alertă maximă pe toată perioada votării, iar candidații de pe listele din fiecare comună vor rămâne în secțiile de votare pentru a asista la numărarea voturilor.

Cei care vor fi prinși că încearcă să ofere mită electorală sau care vor face trafic de influență se vor alege cu dosare penale, așa cum s-a întâmplat și în alți ani, chiar în Vrancea. Ziua de 27 septembrie se apropie. Încă puțin și Vrancea va intra pe un alt drum, după ce a ajuns în coada României la nivelul de trai, nivelul de salarizare și la multe alte capitole.

Citește și:   Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie

Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media. Cod MF AEP: 21200012.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.