O nouă bombă cu ceas pe listele susținătorilor candidatului PSD Cristi Valentin Misăilă

Consilierul local PSD Radu Nițu apare cu șapte (7 !!!) tipuri de scris pe listele de susținere a actualului primar, în documentele trimise Biroului Electoral la alegerile locale din 2016!

PNL Focșani a intrat în posesia documentelor și le va prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru ca autoritățile să facă lumină în acest caz. A falsificat o parte din liste Radu Nițu? S-a folosit Cristi Misăilă de liste cu semnături false, scrise de cineva (din birou?) și semnate de Radu Nițu? Acest Radu Nițu care și le-a asumat și a semnat că el le-a întocmit, deși scrisul pe care îl are diferă de la o pagină la alta! Autoritățile trebuie să ancheteze acest caz, pentru stabilirea adevărului!

PNL Focșani a mai făcut pe 21 august a. c. o sesizare cu privire la posibile nereguli/falsuri în listele de susținători prezentate de candidatul PSD Cristi Misăilă pentru alegerile din acest an, iar o anchetă este derulată de oamenii legii în această perioadă.

Mai mult, pe un site al unui ziar național se semnala încă de acum patru ani problema semnăturilor de susținere de pe mai multe zeci de pagini ale candidatului PSD Misăilă, aspectele relevate de site-ul respectiv, cu documente relevante în sensul afirmațiilor, nefiind clarificate de autorități până acum!

Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media. Cod MF AEP: 21200012.

 

Citește și:   Alegeri prezidențiale 2019. Record de participare la vot în Diaspora: 305.000 de români au fost la urne ieri și azi până la această oră. În primul tur au votat în afara țării peste 650.000 de români.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.