Culmea alegerilor: Primarul Odobeștiului a inițiat o petiție prin care cere să fie sprijinit pentru a fi ales primar

Petițiile sunt utilizate, de regulă, pentru o problemă care afectează mai multe persoane sau chiar o comunitate. O modalitate des întâlnită pentru a semnala anumite situații este aceea de a apela la site-ul petitieonline.com, unde se pot strânge numeroși susținători ai unei cauze. Daniel Nicolaș, primarul orașului Odobești, s-a gândit că are și el o problemă, pentru care merită să inițieze o petiție: vrea încă un mandat de primar, al cincilea. ”Susținem Daniel Nicolaș primar” a adunat până acum 234 de semnături.

Se pare însă că aceasta nu este doar o simplă petiție pentru ca primarul Odobeștiului să vadă care este susținerea de care se bucură. Din informațiile publicate pe petițieonline.com reiese că edilul vrea să se folosească de semnături și în alt mod, cel mai probabil pentru listele de susținători de care este nevoie pentru înscrierea candidaturii, cu toate că o asemenea modalitate nu este prevăzută de lege.

Prin semnare, autorizez pe Nicolaș Gh Daniel să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară”, se arată în petiția electronică. Petiția a fost promovată pe pagina de Facebook a Primăriei Odobești, transformată acum într-o pagină de susținere a candidatului PSD, în care sunt redate și câteva dintre opiniile laudative ale susținătorilor acestuia. Între timp, competitorii de la PNL sunt ”șterși” dacă spun ceva.

Acest lucru s-a întâmplat la o filmare cu asfaltarea DN 2 M Focșani – Odobești – Andreiașu de Jos. Investiția este realizată în urma demersurilor făcute de liberali, mai precis de ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan și senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea. Cu toate acestea, pe pagina de Facebook a Primăriei Odobești a fost publicată o filmare cu asfaltarea drumului, menită, probabil, a aduna aprecieri în contul primarului PSD.

În momentul în care un liberal a arătat că asfaltarea este realizată la inițiativa PNL și chiar a avut ”tupeul” să felicite PNL, comentariul a fost șters imediat. Pesediștii s-au umplut de ridicol după ce timp de opt ani nu au făcut nimic pe drumurile naționale din Vrancea, iar atunci când au văzut că liberalii încep să le asfalteze au ieșit public prin vocea baronului Oprișan să spun că ei ar fi inițiat lucrările. (Ana AUGUSTIN)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.