Simulacru de democrație la Forța Dreptei. Ana Maria Dimitriu Bunghez știe că ea va candida la Primăria Focșani înainte de finalul cursei interne.

Fostul viceprimar al municipiului Focșani, Ana Maria Laura Dimitriu Bunghez, anunța pe 23 martie, pe Facebook, că a intrat în cursa internă a partidului Forța Dreptei pentru desemnarea candidatului oficial la Primăria Focșani. Peste doar 3 zile, pe 26 martie, într-un înscris depus la Curtea de Apel Galați, scria că este ”singura femeie care are îndrăzneala să candideze la funcția de primar”.

Se naște întrebarea firească: a câștigat cursa internă din Forța Dreptei pentru candidatură în doar 3 zile? Dacă da, de ce Forța Dreptei n-a anunțat public acest lucru? Iar dacă nu a câștigat cursa internă, de ce a scris în actul depus la procesul cu CL Focșani că va candida la funcția de primar? Știe dinainte că va fi nominalizată de Ion Ștefan, nașul ei și președinte al FD Vrancea, iar cursa internă este doar o poveste de adormit copiii? Întrebări la care opinia publică are dreptul la un răspuns, câtă vreme partidul rupt din PNL susține că face altă politică și are alte valori la care se raportează.

Așa cum Ediție de Vrancea a scris astăzi, Ana Maria Dimitriu Bunghez a pierdut definitiv procesul pentru funcția de viceprimar al municipiului Focșani.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.