AUDIO SCANDALOS: Primăria Focșani, prin oamenii DAS, distribuie măști de la Guvernul României spunând că sunt ”din partea domnului primar (n. r. – Misăilă)!”, candidat la alegerile din 27 septembrie. Autoritățile sunt invitate să ia măsuri!

În urmă cu mai puțin de două ore, un pensionar din Focșani s-a trezit la ușă cu doi angajați de la Direcția de Asistență Socială, care i-au spus textual: ”Din partea domnului primar (n. r. – Misăilă) vă dăm un set de 50 de măști!”. La întrebarea pensionarului: ”Din partea Primăriei??”, cei doi angajați de la DAS precizează din nou ”Din partea domnului primar!” Deci nu există niciun dubiu că lecția a fost învățată să fie spusă clar și răspicat!

Pensionarul insistă: ”Îmi face mie un cadou domnul primar? De la cine este efectiv?

În acest moment, oamenii de la DAS cedează și admit: ”De la Guvern sunt măștile”.

Pensionarul le atrage atenția că se exprimă greșit și că nu e corect să spună că măștile sunt din partea primarului Misăilă, câtă vreme nu sunt din buzunarul lui, nici măcar din partea fondurile aflate la dispoziția Primăriei, ci din partea Guvernului României, prin Ministerul Sănătății.

FOTO: Guvernul a trimis în Vrancea 1,1 milioane de măști pentru persoanele defavorizate. Imagine din Vama Focșani.

Oamenii Primăriei Focșani le împart și spun pensionarilor că măștile sunt din partea ”domnului primar Misăilă”

Practic, avem de-a face cu o campanie electorală mascată din partea celor care-l susțin pe Misăilă, un tip de mită electorală în chiar prima zi a campaniei electorale. Rușinos și scandalos de-a dreptul! Autoritățile sunt invitate să cerceteze aceste cazuri și să stabilească dacă se încalcă legea sau nu. Pensionarul locuiește pe strada Prosperității din Focșani și poate oferi oricând detalii oamenilor legii!

În urmă cu câteva zile, chiar primarul Misăilă a ieșit și el pe străzi dând pachete pensionarilor, după o decizie a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Focșani, fondurile fiind însă dintr-un buget la care contribuie toți focșănenii. În acest context, să ieși pe stradă să dai personal pachete oamenilor reprezintă cel puțin un aspect care trebuie verificat sub aspectul legalității, câtă vreme ești candidat la funcția de primar și dai personal pachete cu ajutoare din banii de la buget. (Cristi IRIMIA)

FOTO: Din banii focșănenilor, Misăilă dă pachete pensionarilor, făcându-și reclamă practic din fondurile de la bugetul local.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.