PROMO: Dansul, un stil de viață. Amymo Fit & Dance te încurajează să vii la sală!

FOTO SUS: Imagine de la absolvirea cursurilor, cu Monica Gogu (administrator al firmei), în dreapta și trei cursante

Amymo Fit & Dance este una dintre cele mai noi școli de dans din Vrancea. Cursurile și orele de dans se derulează într-o locație deosebită, pe strada Comisia Centrală nr. 32, care oferă condiții excelente de practicare a dansului. De ce să vii la noi la sală? Păi, hai să trecem în revistă câteva avantaje!

Dansul vă poate crește tonusul muscular, vă poate corecta poziția corpului pentru că dansul nu este doar o chestiune de sport și mișcare. Mulți consideră dansul o artă. Și chiar așa este! În același timp, dansul reprezintă una din cele mai plăcute metode prin care poți să arzi calorii și să te menții într-o formă fizică excelentă. Poți înota, poți alerga, însă parcă e mai frumos atunci când dansezi pentru a te menține în formă.

”Mens sana in corpore sano” este un vechi dicton latin care arată un adevăr valabil de mii de ani. Cu toții ne dorim o sănătate îmbunătățită, o formă deosebită și eliberarea de stres în aceste vremuri dificile prin care trecem. Se știe că, atunci când te duci să practici un sport sau o activitate care presupune a avea tangențe cu alți oameni, devii mai încrezător și mai optimist.

Dansul te relaxează și te scapă de stresul acumulat zi de zi. Mai mult, dansând într-o echipă, în mod organizat, îți poți face prieteni noi. Exprimarea prin dans este și ea foarte importantă. Ne putem exprima prin cuvinte, prin gesturi, dar și prin dans!

Citește și:   Au fost mai buni! Ediție de Vrancea a pierdut meciul cu liderul clasamentului, AS Câmpineanca: 3 - 6 (2 - 2)

La Amymo Fit & Dance înveți chiar și tehnici de predare a dansului, pentru că orice meserie se și… fură, nu doar se învață!

În afara faptului că poți învăța în doar câteva lecții să dansezi mai multe stiluri cu care să îți surprinzi prietenii la o petrecere, dansul poate deveni hobby-ul tău pentru că trebuie să spunem adevărul: provoacă dependență!

Nu există limită de vârstă atunci când vine vorba de dans! De la cei mici până la cei în vârstă, cu toții avem nevoie de dans, iar porțile noastre sunt deschise pentru toată lumea.

A, să nu uităm: dansul mirilor poate deveni un moment magic pentru dumneavoastră și o amintire de neuitat pentru invitații nunții dumneavoastră. De aceea, noi am propus să-i inițiem pe doritori și într-un astfel de dans!

În concluzie, prin dans îți poți dezvolta personalitatea, îți menții tonusul muscular, ai parte de prieteni noi și de aceea îți spunem hotărât: VINO alături
de echipa noastră, la sala deschisă pe strada Comisia Centrală numărul nr. 32, și înscrie-te la unul din cursul de dans pe care dorești să-l urmezi.

Activitățile noastre sunt derulate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană denumit ”Dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor întreprinzători, susținerea angajării durabile și a antreprenoriatului social în cadrul regiunii Sud-Est-SE-Social Biz. POCU/82/3/7/105333”.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.