O nouă înfrângere în instanță pentru primarul Misăilă

Consilierul local Ana-Maria Dimitriu a obținut a treia victorie în acest an în duelul juridic purtat cu primarul Cristi Valentin Misăilă. Ultimul succes pe tărâm juridic l-a reprezentat câștigarea procesului pe care primarul PSD i l-a intentat solicitându-i 190.000 de lei drept pretenții ca urmare a afirmațiilor pe care Ana-Maria Dimitriu le-a făcut la adresa sa atunci când s-a dezbătut bugetul local pe anul 2019.

Decizia instanței a fost dată pe 18 iunie, instanța respingând cererea ca neîntemeiată. Primarul poate face apel la Tribunalul Vrancea și ulterior recurs la Curtea de Apel Galați, dacă va pierde apelul.

În luna ianuarie, Ana-Maria Dimitriu a mai câștigat un alt proces cu Misăilă, în urma căruia primarul este obligat să realizeze cărțile funciare pentru locuințele ANL. Fără acestea, focșănenii nu-și pot cumpăra garsonierele sau apartamentele în care locuiesc chiar și de mai bine de 10 ani.

Într-un alt proces despre care Ediție de Vrancea a mai scris, primarul Misăilă a pierdut duelul juridic cu Ana-Maria Dimitriu într-o speță în care spusese judecătorilor că s-a simțit ofensat de o serie de afirmații făcute într-o conferință de presă la care luase parte și consiliera PNL. Magistrații nu i-au dat dreptate nici de această dată, după ce la dosar au fost depuse probe clare în favoarea Anei-Maria Dimitriu.

În fine, președinta OFL Vrancea a mai fost reclamată la Agenția Națională de Integritate, prin interpuși pesediști, cu privire la declarațiile sale de avere, dar și de această dată Dimitriu a câștigat.

Din 2017 și până în prezent, Misăilă a pierdut multe procese, unele din ele chiar cu angajații Primăriei. (Teodor  P.)

Citește și:   Sancțiuni aplicate de polițiști pentru delicte silvice

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.