VIDEO. ULTIMA ORĂ: Rupere de nori la Focșani, cu piatră și averse violente. Străzi inundate, case și apartamente afectate, copaci căzuți pe carosabil.

În urma precipitațiilor torențiale, manifestate pe raza municipiului Focșani, echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin în municipiul Focșani astfel: evacuare microbuz rămas blocat în zona Pasaj Vâlcele, evacuare apă dintr-un apartament situat pe str. Ulmului, degajare copac căzut peste un autoturism pe str. Rarău, degajare copac căzut peste auto pe str. Mare a Unirii. Misiunile sunt în dinamică, situația va fi reactualizată.

Un echipaj intervine pe str. Dr. Telemac pentru degajarea unui arbore căzut peste un autoturism, un echipaj intervine pe str. Odobești pentru degajarea unui arbore căzut peste un autoturism, un echipaj intervine pentru evacuarea apei dintr-un beci și un garaj pe str. Aleea Sudului. A fost reluat traficul la pasajul Vâlcele.

Reactualizare info intervenții municipiul Focșani: un echipaj intervine pe str. Aleea 1 Iunie, pentru evacuarea apei din subsolul unui bloc, un echipaj intervine pe str. 1 Decembrie pentru înlăturarea unui arbore căzut pe carosabil, un echipaj intervine pe B-dul Unirii pentru degajarea unui arbore căzut peste un autoturism.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.