ULTIMA ORĂ: Un angajat de la UPU – Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani a fost internat de urgență la Infecțioase, fiind suspect de COVID-19

Informații de ultimă oră de la Spitalul Județean din Focșani,mai exact de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), acolo unde unui angajat i s-a făcut rău, având simptome de COVID-19. S-a luat decizia internării lui la Infecțioase.

UPDATE 2: Angajatul este un brancardier căruia i s-au făcut analize în urmă cu 3 zile și în urmă cu câteva minute a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

UPDATE 1: 41 de cadre medicale au fost testate acum două zile și au ieșit NEGATIV la COVID-19. Evident, în spital lucrează sute de persoane și pot apărea cazuri noi de COVID-19 sau suspiciuni. Tot la fel de evident este și faptul că și cei testați negativ pot lua virusul la un moment dat. Situația este într-o dinamică accentuată peste tot în țară.

Citește și:   Inginerul Viorel Ciubuc, atac dur la adresa justiției: ”Un fost securist, Petrache Cândea, care m-a persecutat ani la rând, este scos basma curată de Tribunalul Vrancea și Curtea de Apel Galați”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.