ULTIMA ORĂ: Un angajat de la UPU – Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani a fost internat de urgență la Infecțioase, fiind suspect de COVID-19

Informații de ultimă oră de la Spitalul Județean din Focșani,mai exact de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), acolo unde unui angajat i s-a făcut rău, având simptome de COVID-19. S-a luat decizia internării lui la Infecțioase.

UPDATE 2: Angajatul este un brancardier căruia i s-au făcut analize în urmă cu 3 zile și în urmă cu câteva minute a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

UPDATE 1: 41 de cadre medicale au fost testate acum două zile și au ieșit NEGATIV la COVID-19. Evident, în spital lucrează sute de persoane și pot apărea cazuri noi de COVID-19 sau suspiciuni. Tot la fel de evident este și faptul că și cei testați negativ pot lua virusul la un moment dat. Situația este într-o dinamică accentuată peste tot în țară.

Citește și:   Primarul comunei Răstoaca, David Chiriță, a câștigat procesul cu Agenția Națională de Integritate, privind un raport de incompatibilitate

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.