ULTIMA ORĂ: Un angajat de la UPU – Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani a fost internat de urgență la Infecțioase, fiind suspect de COVID-19

Informații de ultimă oră de la Spitalul Județean din Focșani,mai exact de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), acolo unde unui angajat i s-a făcut rău, având simptome de COVID-19. S-a luat decizia internării lui la Infecțioase.

UPDATE 2: Angajatul este un brancardier căruia i s-au făcut analize în urmă cu 3 zile și în urmă cu câteva minute a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

UPDATE 1: 41 de cadre medicale au fost testate acum două zile și au ieșit NEGATIV la COVID-19. Evident, în spital lucrează sute de persoane și pot apărea cazuri noi de COVID-19 sau suspiciuni. Tot la fel de evident este și faptul că și cei testați negativ pot lua virusul la un moment dat. Situația este într-o dinamică accentuată peste tot în țară.

Citește și:   VIDEO: USR Vrancea îi face jocurile lui Oprișan! Oficialii USR-iști au refuzat invitația PNL de a purta discuții pentru coalizarea forțelor împotriva baronului! Ce spunea Dan Nichita, vicepreședinte USR, în 2019: ”În 2008, s-a ratat îndepărtarea PSD de la putere din cauza unor orgolii personale sau, cine știe, interese de culise...!”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.