Miruna Lăbunț are nevoie de ajutorul nostru! Fiica asistentei Lăbunț de la Reumatologie (Spitalul Militar Focșani) a fost diagnosticată cu leucemie!

O plimbare la Iași înseamnă o călătorie in Poveste. Cu parfum de tei. Parfumul răspândit de teii Copoului. Copoul, cel cu semn de Eminescu. Poveste cu prieteni. Eminescu și Creangă… Bojdeuca din Țicău…cata poveste frumoasa !… Un drum la Iași înseamnă bucuria de a fi binecuvântat de Sfânta Parascheva. Un drum la Iași înseamnă de multe ori o mare bucurie! Drumul către Iași mai înseamnă câteodată și durere. Și frica de ceea ce, necunoscutul, te macină. Drumul spre Iași poate însemna o trimitere a unui medic spre ceea ce poate fi confirmare a unui diagnostic, sau, poate, infirmarea lui. Drumul spre Iași inseamnă câteodată frică și multa speranță. Asta trăiesc atâția copii la Iași. Frica de durere, de investigații, de neputința de a mai fi asemenea covârstnicilor lor! De a alerga, de a face năzbâtii! De a mai fi firesc, COPIL!

La Iași, în spital, se afla si Miruna o fetiță de 13 ani, din Focșani, care trăiește frică și speranță. Frica de ceea ce o macină, ceva necunocut minții sale de copil. Speranța că doctorii, cei mai minunați magi din lume, vor face un miracol și o vor face bine! A fost diagnostica cu o boala nemiloasa, leucemie acuta mieloblastica . Se lupta cu boala dar nu renunta din a visa la ziua cand va iasa in parc sa se joace cu colegii ei de scoala, sa isi plimbe catelul DRUPY alaturi de fratiorul ei mai mic dar mai ales sa isi tina de mana parintii. Vise care pot deveni si realitate.

Haideti ca impreuna sa o ajutam si sa i dam sansa la o viata normala.

Orice suma oricat de mica depusa in contul RO 98RZBR0000060001773826 in lei si RO 13RZBR 0000060021820794- in euro deschis la Banca Raiffeisen Bank pe numele mamei, Ane-Mari Labunt inseamna enorm pt familie.

Asemenea ei, alți și alți copii așteaptă magia vindecării! Până medicii vor reuși să împlinească speranța acestor copii, noi, semenii lor, putem contribui la mai binele lor! Cu donații financiare , oricât de modeste! Cu donații de fructe din prea-plinul livezilor unora dintre noi! Cu orice dovada că ne pasă! Că ne pasă de COPII, de viitorul nostru! Va multumesc din suflet si stiu ca si eu pot visa , pentru ca de multe ori visele nostre devin si realitate. (Daniel ȚIGLEANU)

Citește și:   VIDEO. ULTIMA ORĂ: Grav accident în zona trecerii de pietoni de la ANL-urile din Sud. Un bărbat de 44 de ani a fost lovit violent de un Golf.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.