Colonelul Vasile Roman este noul comandant (director general) interimar al Spitalului Militar din Focșani după trecerea în rezervă a colonelului Sorin Ivan

Misiune îndeplinită pentru comandantul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani, domnul colonel Sorin Ivan.

Festivitatea de trecere în rezervă a comandantului a avut loc astăzi, într-un cadru solemn, cu respectarea măsurilor de distanțare socială impuse de contextul actual al pandemiei cu noul coronavirus COVID 19.

Colonelul Sorin Ivan a absolvit în anul 1991 Şcoala Militară de Ofiţeri Activi ,,Nicolae Bălcescu” din Sibiu, arma ,,infanterie”. Din data de 01.01.2001 a ocupat, pe rând, în cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu”, funcția de ofiţer cu mobilizarea şi activitatea de personal, șef birou resurse umane, responsabil cu relațiile publice și comandant (director general).

A început mandatul de comandant al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani, unitate din a cărei structură organizatorică face parte și Centrul Militar de Sănătate Buzău, la 01.05.2017, cu inima deschisă pentru sprijinirea sistemului medical militar.

A încheiat mandatul la 30.04.2020 mulțumind, la final de carieră, pentru siguranța pe care a avut-o, prin sprijinul primit de la personalul spitalului, în toate etapele parcurse în carieră.

„ M-am considerat un învățăcel în raport cu medicii și sistemul medical militar. Îmi doresc să fiți feriți de necazuri, să aveți satisfacția condițiilor de muncă moderne și de colegi desăvârșiți, să mă bucur de succesele și realizările dumneavoastră, pentru că meritați.”

Întregul personal al spitalului, cu gratitudine și aleasă considerație, mulțumește domnului comandant pentru modul exemplar în care au fost conduși și îndrumați în această perioadă.

„ A fost o onoare să ne aflăm sub comanda domnului colonel Sorin Ivan. Rămânem cu o experiență bogată și ușor de pus în practică, cu un profesionalism care influențează succesul instituției.”

Citește și:   Taxele judiciare de timbru vor putea fi plătite de mâine și în incinta Tribunalului Vrancea

Începând cu data de 01.05.2020, la comanda Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de comandant (director general) interimar, colonelul Roman Vasile, locțiitorul pentru probleme de stat major.

Text și foto: Plt.maj. Galiță Adrian

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.