VIDEO: Misăilă, față în față cu cel care l-a criticat ieri: ”Lucrările sunt de proastă calitate!” Vezi confruntarea inedită dintre cei doi!

Teodor Hanu, un focșănean care locuiește la intersecția străzilor Timotei Cipariu & Dinicu Golescu, a solicitat Ediției de Vrancea să vină astăzi pe strada din fața Colegiului Pedagogic din Focșani pentru a vedea la fața locului neregulile observate de cetățenii din zonă la proiectul de reabilitare a străzilor și trotuarelor. Anterior, Teodor Hanu trimisese la redacție o filmare de 35 de secunde, preluată ulterior și de ministrul Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan.

Între primarul Focșaniului și ministrul Ion Ștefan au avut loc mai multe schimburi de replici pe marginea calității lucrărilor din municipiu, iar Ediție de Vrancea a filmat astăzi la fața locului, pe Timotei Cipariu, și vă prezintă situația concretă reclamată de cetățeni.

Ulterior, am mers alături de Teodor Hanu și pe strada Tinereții (în zona Școlii nr. 10), acolo unde focșăneanul a observat alte lucrări de proastă calitate. La finalul documentării, în zonă și-a făcut apariția primarul Cristi Misăilă, confruntarea dintre cei doi și interviul ad-hoc luat de reporterul ziarului putând fi urmărite mai jos!

Ce a reclamat focșăneanul:

– unele borduri nu au fost fixate bine, ele putând fi deplasate chiar și cu ajutorul unui băț

– bordurile și pavelele nu au fost chituite, respectiv fixate corespunzător în multe zone

– pavelele sunt de proastă calitate, s-au și crăpat unele din ele deși abia au fost puse

– trotuarul este prea înalt și nu dispune de o pantă ”prietenoasă” pentru cărucioare destinate copiilor, persoanelor cu handicap, celor cu biciclete și trotinete

– trotuarul a fost înălțat excesiv în zona unor locuințe, iar proprietarii trebuie să-și facă rampe personale pentru a nu-și strica mașinile când le scot din curte

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.