Soția lui Mîndrilă, Alina Cozma, purtător de cuvânt la Spitalul Județean, nu mai suportă să lucreze la spital. A făcut cerere să-și rezolve sarcinile de serviciu de acasă!

Într-o conferință de presă organizată astăzi în fața Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, colonelul doctor Alexandru Keresztes, manager interimar al unității, a anunțat că Alina Cozma-Mîndrilă, purtător de cuvânt al instituției, a făcut pe 14 aprilie o cerere să lucreze de acasă.

Alina Cozma nu a făcut o cerere similară din 14 martie și până astăzi, de când avem în România stare de urgență. După depistarea cu COVID-19 a soțului ei a văzut cu alți ochi menirea pe care o are în spital și nu mai consideră oportun să lucreze la spital, cot la cot cu noua echipă managerială. Fix după 30 de zile de lucrat la spital în perioada stării de urgență, timp în care n-a reclamat… soțului că nu poate lucra de la spital, și-a dat seama că ar fi mai bine pentru ea să presteze serviciile specifice de acasă. N-ar fi exclus, dacă nu i se aprobă cererea, să auzim că și-a luat concediu medical…

Colonelul doctor Alexandru Keresztes a spus că va analiza cererea făcută în scris de Alina Cozma și va decide dacă i-o aprobă. ”Prin natura lucrurilor pe care trebuie să le facă având în vedere fișa postului  – multe raportări de făcut către Ministerul Sănătății, Direcția de Sănătate Publică, machete de completat, centralizarea unui număr de 40 de itemi în 30 de secții – pot spune că volumul de muncă este consistent. Eu aștept ca fiecare angajat al spitalului să vină alături de noi și împreună să gestionăm situația actuală”, a precizat managerul interimar.

Vom reveni cu detalii!

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Tânăra studentă Miruna-Ioana Pîslaru, fiica unor cunoscuți medici focșăneni, a murit după ce a stat în comă aproape o lună

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.