EXCLUSIV. VESTE BUNĂ: Toate testele de COVID-19 făcute ieri medicilor de la Spitalul Județean Focșani (de la URGENȚE – UPU) au ieșit NEGATIVE!

Veste bună pe filiera Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani. Toate cele 16 teste făcute ieri cadrelor medicale de la Urgențe (UPU) au ieșit NEGATIVE. Exista temerea că mai mulți medici și asistenți medicali ar putea avea COVID-19, după ce un medic chirurg de la spital a fost confirmat cu noul coronavirus. Pe viitor, cadrele medicale vor mai fi testate, deoarece perioada de incubație a virusului poate ajunge și la 17 – 18 zile. În altă ordine de idei, o asistentă medicală de la SJU Focșani s-a autoizolat acasă de teama COVID-19, pentru că are un copil cu probleme medicale și nu vrea să-i transmită virusul în cazul în care l-ar lua din spital.

Vom reveni cu detalii!

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   Stadioanele din România construite în ultimii ani au costat peste 500 de milioane de euro! Asta nu văd ”deontologii”! În schimb, se aprind repede când aud că de la buget vor mai fi alocate 2 milioane de euro pentru Catedrala Națională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.