Arestat preventiv pentru tâlhărie

  • Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Focșani au reținut un minor, de 16 ani, din municipiul Focșani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Duminică, 13 iunie a.c., ora 21.26, polițiștii focșăneni au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, despre faptul că fiul său, un tânăr de 20 de ani, ar fi fost deposedat de un telefon mobil, prin violență, de către o persoană necunoscută.

Din cercetările efectuate a reieșit că tânărul ar fi fost abordat de către o persoană necunoscută, care l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras telefonul mobil.

În  această dimineață, polițiștii au identificat un minor, în vârstă de 16 ani, din Focșani, bănuit de săvârșirea faptei. Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, unde, în baza probatoriului administrat, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Totodată, telefonul mobil sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În cursul  zilei de astăzi, instanța de judecată a emis pe numele celui în cauză mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Citește și:   PROMO: Amymo Fit & Dance, cea mai nouă școală de dans din Vrancea, în plină expansiune!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.