ULTIMA ORĂ: Va fi scoasă Armata pe străzi, începând de mâine! Nu vom mai avea voie să ieșim din casă decât până la serviciu sau până la magazin.

Președintele României a anunțat în urmă cu câteva minute că românii nu vor mai avea voie pe străzi în timpul zilei, decât până la serviciu sau până la magazinele din apropiere. ”Vom folosi Armata pentru a gestiona situația. Persoanele cele mai vulnerabile sunt cele peste 65 de ani. Avem nevoie de restricții speciale așa că persoanele de peste 65 de ani vor sta acasă non-stop, în interesul lor. Aceste restricții vor fi prelucrate în cursul zilei de astăzi, printr-o ordonanță militară. Vor intra în vigoare începând de mâine”, a spus Klaus Iohannis.

Problema care trebuie reglementată de autorități este ce se va întâmpla cu persoanele de peste 65 de ani care sunt singure. Cum își vor mai putea cumpăra alimente sau medicamente dacă nu au voie să iasă deloc din case? Așteptăm decizia MAI și prevederile explicite ale ordonanței militare care va fi dată pentru a ne lămuri în acest sens. (Teodor PETRICEANU)

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Restricții temporare de circulație la capătul Străzii Longinescu spre pasarela Vâlcele

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.