VIDEO: Adevărul despre asfaltarea drumurilor din Biliești. Ediție de Vrancea a filmat la fața locului întreaga rețea de drumuri! Smocul de iarbă de 5 centimetri, ieșit din asfalt, ”depistat” de USR nu a fost găsit!

La Biliești, primarul liberal Vasile Chirilă a asfaltat 17 străzi, însumând peste 11 kilometri. Astăzi, Ediție de Vrancea a filmat integral toate drumurile reabilitate din Biliești, pentru a găsi… smocul de iarbă de 5 cm ”descoperit” de USR în comună și pus pe Facebook, spre studiu științifico-fantastic. La fața locului, surpriză… pentru USR! Smocul de iarbă nu fost găsit! Cei peste 11 kilometri de asfalt arată impecabil, urmând ca în perioada următoare să fie făcută și recepția lucrărilor.

Firma care a executat asfaltarea străzilor ne-a oferit o garanție de 4 ani pentru lucrările făcute, astfel că orice defect ar apărea, acesta este rezolvat de către societatea în cauză. Deocamdată, nu avem nicio problemă, suntem foarte mulțumiți, iar cetățenii apreciază munca depusă de Primăria Biliești pentru ei”, a precizat primarul Vasile Chirilă (foto stânga). (M. Sava)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.