DISCRIMINARE: Cei întorși în țară au dreptul la declarații pe proprie răspundere, creștinii din biserici NU! Mall-urile rămân deschise, slujbele în Biserică au fost interzise! Altă DISCRIMINARE!

Bisericile din România au luat măsuri excepționale pentru această perioadă, astfel încât sănătatea participanților la slujbe să nu poată fi pusă în pericol. Dincolo de acest aspect, creștinii care vin la slujbe indiferent dacă afară plouă, ninge sau dacă în lume este pandemie de gripă, holeră ori altă boală gravă sunt creștini care nu se tem de niciun virus și preferă să riște să ia boala decât să-l trădeze pe Dumnezeu absentând de la Sfânta Liturghie. E de la sine înțeles că toți cei care aleg să meargă la slujbă își asumă orice risc și, foarte important, chiar dacă s-ar îmbolnăvi nu ar da vina niciodată pe creștinul de lângă el, din Biserică. În închisorile comuniste, milioane de martiri i-au îngrijit pe cei bolnavi cu riscul să ia și ei boala. Mulți s-au îmbolnăvit, dar pentru ei credința în Dumnezeu și ajutorul dat aproapelui au contat mai mult. Asta înseamnă, în realitate, să-ți pese de cel de lângă tine!

Noaptea trecută, peste 3.500 de români au trecut granița din Ungaria spre România, venind din Italia, Franța, Spania și Germania, adică din zonele grav afectate de noul coronavirus. Doar câțiva au fost băgați în carantină, restul fiind escortați până la domiciliu. Autoritățile i-au pus să dea declarații pe propria răspundere că nu au simptome de gripă și că vor sta în izolare 14 zile. Dar nimeni nu-i poate verifica dacă vor face ceea ce au scris. Teoretic, este posibil să încalce regula, așa cum au încălcat-o foarte mulți reveniți în țară.

Eu, ca și creștin practicant, vreau să dau și eu o declarație pe proprie răspundere, că-mi asum orice risc prin participarea la slujbele de la Biserică. Așa cum au primit cei veniți de afară un cec în alb din partea autorităților, așa vreau și eu, ca român plătitor de taxe și impozite. Nu vreau să fiu discriminat. Creștinii din Biserică nu trebuie să fie discriminați de autorități! Măsuri egale pentru toată lumea! Ai auzit Raed Arafat?

Tot la capitolul discriminare: mall-urile rămân deschise, iar slujbele în Biserică au fost interzise, în condițiile în care în mall-uri se duc zilnic/săptămânal mai mulți oameni decât cei care merg la slujbe. Măsura închiderii bisericilor este și discriminatorie și lipsită de logică. Și atunci cum să am încredere în ceea ce-mi spune Raed Arafat la televizor, influențându-i și pe ceilalți membri ai Guvernului? (Cristi IRIMIA)

PROMO

2 thoughts on “DISCRIMINARE: Cei întorși în țară au dreptul la declarații pe proprie răspundere, creștinii din biserici NU! Mall-urile rămân deschise, slujbele în Biserică au fost interzise! Altă DISCRIMINARE!

  1. Cei veniţi din afara României sunt votanţii sasului. Nu e nicio problemă că-i îmbolnăvesc pe români. Tot voia preşedintele să-i trimită în lagăre pe cei din ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.