VIDEO EXCLUSIV: Lucrările de canalizare din cadrul proiectului Vrancea Aqua au ajuns la Bolotești în fața casei familiei baronului Oprișan!

Lucrările de canalizare derulate de Consiliul Județean Vrancea în comuna Bolotești, în cadrul proiectului Vrancea Aqua, au ajuns în fața casei familiei Oprișan de la kilometrul 25. ”Să fie sigur că va avea canalizare în fața casei, pentru că nu va mai fi președinte de CJ”, a comentat cineva pe o rețea de socializare. ”De ce nu s-a început din zona cu multe case din Bolotești și s-a început chiar de la Oprișan din față?”, a fost altă reacție la imaginile de mai jos. Din informațiile primite ulterior la redacție rezultă că lucrările nu au început de la Oprișan din fața casei. În aceste condiții știrea a fost actualizată. (T. P.)

Citește și:   Au fost mai buni! Ediție de Vrancea a pierdut meciul cu liderul clasamentului, AS Câmpineanca: 3 - 6 (2 - 2)

PUBLICITATE

1 thought on “VIDEO EXCLUSIV: Lucrările de canalizare din cadrul proiectului Vrancea Aqua au ajuns la Bolotești în fața casei familiei baronului Oprișan!

  1. salut ! nu am o simpatie anume pentru niciun partid …
    Circul foarte des pe DN 2D si pot spune sigur ca nu de acolo au inceput lucrarile,ci de pe raza comunei Bolotesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.