Cad pe capete oamenii lui Oprișan! Primarul de la Panciu, Iulian Nica, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de o pagubă de aproape 400.000 de euro! Lista primarilor PSD condamnați sau cu dosare penale crește.

Primarul PSD de la Panciu, Iulian Nica, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile aseară, la orele 23.45, într-un dosar în care alte 8 persoane din Panciu au calitatea de suspect, deocamdată, fiind cercetate în stare de libertate. În dosar ar fi vorba, conform procurorilor, de un prejudiciu de aproape 400.000 de euro, rezultat în urma mai multor infracțiuni: abuz în serviciu, delapidare, fals intelectual, instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual.

Se pare că mai multe utilaje ale Primăriei Panciu ar fi fost închiriate către o firmă, ulterior finalizării contractului utilajele fiind folosite tot de societatea în cauză. A rezultat un prejudiciu pentru bugetul local al orașului Panciu. S-ar mai fi făcut alimentări cu motorină pe hârtie, pentru utilaje scoase din uz, dar și lucrări efectuate de angajaţi ai Primăriei în interesul primarului, în timpul programului de lucru. Primarul Iulian Nica a negat acuzațiile, dând vina pe o angajată din cadrul societății DUSPI SERV.

Iulian Nica devine astfel încă un primar PSD cu probleme penale, mai mulți oameni de-ai lui Oprișan având interacțiuni cu legea. Astfel, Decebal Bacinschi, fost edil de Focșani, este judecat acum de instanță pentru mai multe infracțiuni, în vreme ce primarii PSD de la Mărășești, Valerică Chitic, și de la Mera, Răduță Macovei, au deja condamnări penale definitive. Alți primari PSD au dosare penale pe rolul instanței sau sunt cercetați de procurorii DNA. Vom reveni cu detalii! (Cristian PAVEL)

Citește și:   Eveniment de comemorare a eroilor români, desfășurat astăzi la Bordești. Veteranul Avram Toader Constantin (102) ani a fost avansat la gradul de maior în retragere!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.