ULTIMA ORĂ: Primul caz de CORONAVIRUS la Focșani? O persoană este transportată chiar ACUM la spital!

Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervine cu autospeciala pentru transport personal și victime multiple (ATPVM), pentru transportul unei persoane, care prezintă simptome de COVID-19, de la domiciliul la secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon”. Misiunea se execută în municipiul Focșani.

Informare primită de la ISU Vrancea

UPDATE (Comunicat DSP Vrancea): ”La nivelul judetului Vrancea situatia persoanelor care au calatorit in zonele de risc sunt in numar de 268 persoane cu recomandarea de izolare la domiciliu 14 zile, fara simptomatologie specifica. Aceste persoane vor fi monitorizate zilnic de catre medici epidemiologi. Nu sunt persoane aflate in carantina in spatiile special amenajate.

* O persoana aflata in izolare la domiciliu din data de 29.02.2020, azi 10.03.2020 apeleaza serviciul 112 acuzand febra 39. Sub indrumarea medicului epidemiolog DSP Vrancea pacienta a fost preluata de un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani cu ambulanta de transport persoane si victime multiple (ATPVM) si transportata la Sectia de Boli Infectioase a Sp.Jud. unde este internata in spatiul special amenajat. A fost consultata de medicul infectionist, au fost recoltate probe pentru COVID-19 care au fost trimise la Spitalul de Boli Infectioase Iasi. Pacienta va ramane internata sub tratament specific.

FOTO: Echipamentul celor de la ISU, pentru intervențiile în cazul suspecților de coronavirus.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.