Ministerul Sănătății a refuzat cererea lui Oprișan, de preluare a Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani. Baronul folosește CJ-ul pentru atacuri mizerabile fără a avea dovezi în sensul susținerilor sale.

Ministerul Sănătății a respins, pe 29 ianuarie, solicitarea CJ Vrancea, de preluare a Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, conform deciziei luate de ministrul Victor Costache. Ulterior, pe 4 februarie, secretarul de stat Horațiu Moldovan (o cunoștință de-a consilierului PSD Valentin Ochean, fost director medical al spitalului din Focșani), a semnat o adresă către CJ Vrancea în care spune că Ministerul este de acord cu preluarea. Oficialii liberali din minister susțin că Moldovan nu avea dreptul/atribuțiunea să trimită o astfel de adresă, motiv pentru care ar urma să fie acuzat de încălcarea atribuțiunilor care-i revin.

În data de 29.01.2020 Ministerul Sănătății a răspuns la solicitarea Consiliului și le-a amintit că în 2010 au REFUZAT preluarea managementului, drept pentru care, prin HG nr. 1193/2011, managementul asistenței medicale a revenit la Ministerul Sănătății, care nu consideră în acest moment oportună solicitarea CJ Vrancea, având în vedere investițiile în aparatură și echipamente medicale, precum și buna funcționare a actului medical”, a precizat pe o rețea de socializare senatorul PNL Cătălin Toma.

Ieri, într-un comunicat de presă, baronul Oprișan a folosit numele instituției pe care o conduce pentru a-și ataca murdar adversarii politici, folosind un limbaj de mahala și aducând o serie de acuzații fără să aibă nici cea mai mică dovadă în sensul celor afirmate. (Teodor PETRICEANU)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.