Ministerul Sănătății a refuzat cererea lui Oprișan, de preluare a Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani. Baronul folosește CJ-ul pentru atacuri mizerabile fără a avea dovezi în sensul susținerilor sale.

Ministerul Sănătății a respins, pe 29 ianuarie, solicitarea CJ Vrancea, de preluare a Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, conform deciziei luate de ministrul Victor Costache. Ulterior, pe 4 februarie, secretarul de stat Horațiu Moldovan (o cunoștință de-a consilierului PSD Valentin Ochean, fost director medical al spitalului din Focșani), a semnat o adresă către CJ Vrancea în care spune că Ministerul este de acord cu preluarea. Oficialii liberali din minister susțin că Moldovan nu avea dreptul/atribuțiunea să trimită o astfel de adresă, motiv pentru care ar urma să fie acuzat de încălcarea atribuțiunilor care-i revin.

În data de 29.01.2020 Ministerul Sănătății a răspuns la solicitarea Consiliului și le-a amintit că în 2010 au REFUZAT preluarea managementului, drept pentru care, prin HG nr. 1193/2011, managementul asistenței medicale a revenit la Ministerul Sănătății, care nu consideră în acest moment oportună solicitarea CJ Vrancea, având în vedere investițiile în aparatură și echipamente medicale, precum și buna funcționare a actului medical”, a precizat pe o rețea de socializare senatorul PNL Cătălin Toma.

Ieri, într-un comunicat de presă, baronul Oprișan a folosit numele instituției pe care o conduce pentru a-și ataca murdar adversarii politici, folosind un limbaj de mahala și aducând o serie de acuzații fără să aibă nici cea mai mică dovadă în sensul celor afirmate. (Teodor PETRICEANU)

Citește și:   Studiul arheologic pentru Autostrada A 7, tronsonul Focșani – Bacău, se apropie de finalizare

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.