VIDEO: Premieră la Sala „Balada” din Focșani, sâmbătă, 9 noiembrie 2019, de la ora 19: ”Maria, Regina României”

Casa de Cultură din Odobești vă invită la cea mai interesantă producție cinematografică a momentului: „Maria, Regina României”, având în rolul principal pe distinsa actriță originară din Focșani, Roxana Lupu. În regia italianului Alexis Sweet Cahill, filmul este povestea României în dificilul an 1919 și istoria unei Doamne fără pereche: Queen Marie of Romania.

Cei care doriți să evadați din cotidianul insipid al sfârșitului de săptămână și să descoperiți cum arătau oamenii de Stat din epoca României Mari, vă rugăm să pășiți în Sala „Balada” a Ansamblului Folcloric „Țara Vrancei”. Veți vedea nu doar o țară abandonată de Marile Puteri după sacrificiile unui război devastator, ci mai ales un personaj pe care doamnele politicii românești ar trebui să-l ia ca model: Maria, Regina României. Felicitări părinților care au educat-o pe delicata actriță Roxana Lupu, exemplu pentru tinerele de pe băncile Școlii, care aspiră la teatru și film!

Felicitări Roxana Lupu pentru acest rol fabulos, de care v-ați achitat cu onoare și rafinament! Ne simțim și noi mai frumoși pe interior și mai plini de caracter. Filmul va rula sâmbătă și duminică (9 și 10 noiembrie) de la ora 19 și săptămâna următoare, 16 și 17 noiembrie, de la aceeași oră.

Dr. Romeo-Valentin Muscă

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.