PNL Vrancea: ”Tribunalul Vrancea ar trebui să delege un complet de judecată special pentru Oprișan”

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea a luat cunoștință de faptul că lui Marian Oprișan i se pare ilegal atunci când dorești să vezi pe ceea ce dai banii. Miliardele cheltuite fără rost pe parcursul zecilor de ani l-au făcut să-și piardă simțul realității și nici măcar procesele care au costat sume enorme nu l-au trezit la realitate.

Singura lui reacție la dorința de normalitate a vrâncenilor este acționarea în judecată și proferarea de jigniri în plenul ședințelor de Consiliu Județean, a căror solemnitate o invocă de fiecare dată când este pus în dificultate de un consilier liberal. Tribunalul Vrancea ar trebui să delege un complet de judecată special pentru Oprișan, deoarece pe lista lui s-au înscris Inspectoratul Școlar Vrancea, inspectorul general, inspectorul adjunct, publicația „Ziarul de Vrancea” și un ziarist.

Reacția unui animal rănit este aceea de a mușca din oricine, fără discernământ. Nu știm dacă „râma politică” face la fel, dar observăm tentativele jalnice. Dacă această reacție provine din frica apropierii momentului în care va trebui să justifice foarte multe lucruri făcute și extraordinar de mulți bani irosiți, îl înțelegem. Mai înțelegem că matematica pe care o știe el, de tip Pristanda, îl încurcă atunci când sunt bani în joc. În încheiere, îl sfătuim pe „conducătorul organului deliberativ al județului”, așa cum îi place să se intituleze, să-și dea demisia și să lase la conducerea județului oameni cu respect față de banii publici și cetățeni.

Biroul de Presă al PNL Vrancea

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.