ANUNȚ: S-a redeschis circulaţiei publice DN 2 – E 85, tronsonul Focşani – limită cu Buzău şi DN 23, Focşani – limită cu Brăila.

Începând cu ora 08:30 s-au redeschis circulaţiei publice DN 2 – E 85, tronsonul Focşani – limită cu Buzău şi DN 23, Focşani – limită cu Brăila. Alte informații primite de la ISU Vrancea:

* Ca urmare a fenomenelor meteorologice produse 06 februarie, în intervalul orar 01:00 – 09.00, la nivelul județului Vrancea au fost înregistrate mai multe evenimente la care cetățenii au solicitat sprijinul autorităților locale și județene.

Ora 01:45 – intervenţie degajare elemente de acoperiş pe str. Bucegi din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Ora 01:52 – intervenţie degajare copac de pe carosabil pe str. George Coșbuc din municipiul Focșani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Ora 05:23 – intervenţie degajare elemente din acoperiș, pe strada Culturii din municipiul Focșani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Ora 07:25 – Microbuz, cu 9 pasageri, ieșit în afara părții carosabile pe DN23 A, spre Mândrești. Persoanele nu au necesitat asistență medicală. A intervenit Detașamentul de Pompieri Focșani cu trei echipaje, modul SMURD și autospeciala de stingere cu apă și spumă.

Ora 08:25 – intervenţie degajare elemente de acoperiş pe str. Aleea Echităţii din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Ora 08:55 – intervenţie degajare elemente de acoperiş pe str. Cuza Vodă din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Situaţia drumurilor în judeţ: s-a deschis DN 23B Măicăneşti – Ciorăşti. Au rămas închise DN 2 E 85, tronsonul Focşani –limită cu Buzău şi DN 23, Focşani – limită cu Brăila.

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Accident la Popasul Dumbrăvița. Impact frontal între un Ford și o mașină de marfă!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.