ULTIMA ORĂ: Școli închise mâine în Vrancea! UPDATE: IȘJ Vrancea a suspendat cursurile de dimineață. Prefectura a anunțat OFICIAL!

Școlile din Vrancea vor fi închise mâine în proporție de 99%. Instituția Prefectului face demersuri la această oră pentru a se încerca suspendarea cursurilor școlare, conform informațiilor pe care le deținem. Riscul ca elevii și părinții să fie în pericol în drumul spre școli este imens, în condițiile în care copacii cad „pe capete” în Focșani, iar acoperișurile blocurilor nu prezintă singuranță. De altfel, plăci întregi de acoperiș de pe un bloc nou situat pe strada Brăilei a fost luat de vânt în această seară, dar și în alte zone din oraș. Niciun părinte nu va risca mâine să meargă la școală cu copilul, dacă nu va ști că este în siguranță.

Vom reveni cu detalii!

Comunicat oficial: ”În urma discuțiilor avute de prefectul Gheorghiță Berbece cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, s-a luat decizia de suspendare a cursurilor din data de 6 februarie, pentru elevii care învață dimineața, inclusiv preșcolari, în tot județul”.

UPDATE: Cursurile de dimineață nu se vor ține în tot județul! Decizia privind cursurile de după-amiază va fi luată mâine dimineață!

Foto: Acoperișul de pe blocul nou de pe Brăilei (fosta fabrică de confecții Epure) a zburat în seara asta

Citește și:   VIDEO: Premieră la Sala „Balada” din Focșani, sâmbătă, 9 noiembrie 2019, de la ora 19: ”Maria, Regina României”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.