VIDEO: Dezastru în Focșani. Zeci de mașini distruse total sau avariate parțial și acoperișuri smulse de pe blocuri. Traficul este blocat pe mai multe străzi, dar și pe DN 2 D spre Ojdula!

Situație dramatică în Focșani și în județ la această oră, din cauza vântului extrem de puternic. Acesta a pus la pâmânt zeci de copaci, distrugând sau avariind zeci de mașini. La această oră se intervine pe mai multe străzi din Focșani: Brăilei, Unirea Principatelor, Revoluției (în Sud). Mai jos puteți citi ultimul raport al ISU Vrancea și imagini video din Focșani.

Un copac cade pe o mașină în fața Casei de Cultură, lângă Arhivele Naționale Vrancea. VIDEO:

UPDATE: La orele 22.00 se închide drumul dinspre Buzău spre Focșani, pe DN 2 – E 85

Drumul național DN 2 D este blocat spre Ojdula din cauza unui copac căzut pe carosabil. Între timp a fost deblocat.

Drumurile naționale din Brăila și Tulcea vor fi închise la orele 22.00.

UPDATE 2:

Actualizare info II – intervenții în intervalul 20:00 – 22:00
– Ora 20:50 – intervenţie degajare elemente de acoperiş căzute pe un autoturism aflat în zona Primăriei din municipiul Focșani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
– Ora 21:05 – intervenție degajare elemente de acoperiș pe str. Popa Șapcă din municpiul Focșani A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
– Ora 21: 10 – intervenție degajare arbore care pune în pericol o locuință în comuna Bolotești, sat Găgești. A intervenit Stația de Pompieri Vidra cu o autospecială de primă intervenție și comandă și SVSU Bolotești.
– Ora 21: 15 – Intervenție degajare elemente de acoperiș, pe bulevardul Brăilei, în municipiul Focșani. A intervenit Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.
– Ora 21: 20 – intervenție degajare arbore care se sprijină pe firele de energie electrică în comuna Țifești, sat Bătinești. A intervenit SVSU Țifești.
– Ora 21:40 – intervenție degajare elemente de acoperiș pe strada Panduri în municipiul Focșani. A intervenit Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de primă intervenție și comandă.
– Ora 22:00 – intervenție degajare arbore care se sprijină pe țeava de gaze pe strada Albinei din municipiul Focșani. A intervenit Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de intervenție și salvare de la înățime.

***

* Ora 18:25 – intervenţie degajare arbore căzut pe carosabil în municipiul Focşani , str. Pictor Grigorescu. A intervenit din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi trei subofiţeri.
– Ora 18:45 – intervenţie degajare arbore căzut pe carosabil pe str. Aleea Florilor din municipiul Focşani. A intervenit din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi trei subofiţeri.
– Ora 19:14 – intervenţie degajare panou publicitar desprins de vânt în Cerdac, comuna Goleşti. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
– Ora 19: 25 – intervenţie pentru îndepărtarea unui element de acoperiş deprins de pe sediul unei societăţi situate pe str. Anghel Saligny din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

PROMO

2 thoughts on “VIDEO: Dezastru în Focșani. Zeci de mașini distruse total sau avariate parțial și acoperișuri smulse de pe blocuri. Traficul este blocat pe mai multe străzi, dar și pe DN 2 D spre Ojdula!

  1. Bine ca nu a cazut peste cineva… dar ce limbaj pe fundal…. asa va invatati angajatii sa vorbeasca? Cu p**a mea? Foarte urat! Sa va fie rusine!!

    1. Sunetul a fost scos între timp. Limbajul aparține celor care au privit imaginile la momentul respectiv. Noi, la ziar, doar am primit filmarea de la un cititor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.