FOTO. ULTIMA ORĂ: Accident MORTAL pe drumul Focșani – Suraia. Doi oameni au murit și trei sunt răniți grav!

În urmă cu mai puțin de oră s-a produs un accident mortal de circulație pe drumul județean 204 D Focșani – Suraia. O mașină cu numere de Vrancea (VN… LRB) a ieșit în decor și s-a răsturnat, principala cauză a tragediei fiind viteza excesivă și neatenția în trafic. Doi oameni au murit, din nefericire, iar alți trei sunt grav răniți. (Cr. I.)

Vom reveni cu detalii!

UPDATE: Victimele sunt două femei din Suraia, conform primelor informații neoficiale. Acestea se aflau in mașina unei colege de serviciu care, se pare, a adormit la volan. Toate persoanele lucrau la Carrefour si se intorceau de la serviciu.

UPDATE2: Comunicat IPJ: „O femeie de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Dj 204D, în afara localitații Vânători, pe direcția Focșani către Suraia, pe fondul neatenției în conducere a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat ușor pe acostamentul din pietriș al drumului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul a două femei, ambele de 46 de ani, pasagere în autoturism, rănirea ușoară a femeii care se afla la volanul autoturismului și a altei pasagere. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultat negativ”.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.