Știe Biserica Catolică ce atac concertat duce un membru al ei, patronul Ziarului de Vrancea, Corneliu Condurache, împotriva Arhiepiscopului Buzăului și Vrancei ÎPS Ciprian?

Sunt unul dintre cei mai anti-Oprișan și anti-PSD cetățeni/jurnaliști/votanți din Vrancea. Dați-mi voie să mă consider așa după 18 ani în care am luptat pe toate fronturile împotriva ”ciumei roșii” cu care nu am făcut blat NICIODATĂ. Mărturie stau sutele de articole, postări și dezvăluiri anti-Oprișan și anti-PSD din 2002 și până astăzi. Scriu aceste lucruri nu pentru a mă lăuda, ci pentru a nu se înțelege că-i iau apărarea lui Oprișan sau a PSD-ului prin acest articol!

La fel ca majoritatea vrâncenilor traumatizați de exponenții PSD, nu am nici cea mai mică simpatie pentru aceștia ori pentru Oprișan. Dar asta nu înseamnă că sunt prost.

Ziarul de Vrancea (director Corneliu Condurache, membru al Bisericii Catolice) a mai avut o perioadă de atacuri constante împotriva Bisericii Ortodoxe Române. Credeam că și-a revenit. Ultimul articol de atac împotriva Arhiepiscopului Buzăului și Vrancei, ÎPS Ciprian, prin asocierea forțată* a numelui lui Oprișan de ÎPS Ciprian pare a fi atent construit împotriva ierarhului unei majorități copleșitor ortodoxe din Vrancea. Atrag atenția conducerii Ziarului de Vrancea că ortodocșii pot fi anti-PSD-isti, dar nu sunt proști. Scuiparea cu orice preț pe imaginea Bisericii noastre ortodoxe, din care fac și eu parte, schimbă orice paradigmă de discuție. Și mă opresc, deocamdată, aici! (Cristi IRIMIA)

PS: Dacă ar fi să fac o singură asociere forțată, așa cum a făcut Ziarul de Vrancea în ultimul său articol, aș face una între Corneliu Condurache și primarul PSD de la Panciu, Iulian Nica. Prietenii știu de ce, având în vedere colaborarea ZdV cu primarul Nica. E drept, însă, că, în această situație, cititorii vigilenți ar face legătura cu faptul că una din firmele perdante ale licitației invocate de articolul din Ziarul de Vrancea este din… Panciu.

PROMO

1 thought on “Știe Biserica Catolică ce atac concertat duce un membru al ei, patronul Ziarului de Vrancea, Corneliu Condurache, împotriva Arhiepiscopului Buzăului și Vrancei ÎPS Ciprian?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.