VIDEO: Copiii Cameliei Smicală sunt de negăsit. ”Dispăruți fără urmă”! TVR a trimis o echipă la Tampere, în Finlanda!

”Din nefericire, prima postare din 2020 nu este una optimistă. În urmă cu o lună, echipa emisiunii „Dispăruți fără urmă” a fost la Tampere, în Finlanda, unde a realizat un documentar despre cazul dr. Cameliei Smicală și a celor doi copii ai ei. Povestea dramatică a acestei familii a început acum patru ani, când mama a fost despărțită de copii, iar copiii, la rândul lor, au fost separați și plasați în grija statului. În urmă cu câteva luni, Mihail și Maria au fugit din centrele în care erau cazați, refuzând statutul de copii ai nimănui.

În aceste zile, situația familiei Smicală este departe de a se fi rezolvat. Cei doi copii, Mihail și Maria, sunt în continuare de negăsit. După cum știți deja, acești copii și mama lor sunt cetățeni finlandezi și români în egală măsură. Dacă oficialii finlandezi nu iau în seamă dorința copiilor, Mihail și Maria, de a locui cu mama lor, Camelia Smicală, autoritățile române ridică din umeri, alegând să nu se implice aproape deloc în rezolvarea acestei probleme. Declarațiile recente ale Cameliei Smicală ne-au determinat să readucem în atenția opiniei publice această situație devenită insuportabilă. „Am fost înștiințată că poliția mă va interoga vineri (10 ianuarie) în legătură cu situația copiilor mei. Sunt acuzată de alienare parentală. Nu știu ce înseamnă asta. Poliția a anunțat că refuză ascultarea copiilor și pe cea a avocatului lor. În concluzie, mă pot aștepta la orice“ spune Camelia Smicală pe pagina ei de socializare.

Pentru a înțelege mai bine situația, vă invităm să urmăriți interviul integral oferit de av. Ana Corina Săcrieru pentru TVR – un fragment din acesta a fost difuzat în ediția din 19 decembrie a emisiunii „Dispăruți fără urmă”.

Preluare de pe pagina de socializare a emisiunii ”Dispăruți fără urmă”

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.