Fostul mare jucător de fotbal pe care l-a dat Vrancea, Narcis Răducan, a avut o întâlnire cu președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma.

Narcis Răducan, cu o carieră impresionantă în spate, după ce a evoluat la unele din cele mai bune echipe din România (Steaua, Rapid, FC Național), a rămas aproape de fotbalul vrâncean, fiind prezent deseori la meciurile formației CSM Focșani 2007.

Astăzi, președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a avut o întâlnire cu fostul fotbalist, la sediul instituției, alături de vicepreședintele CJ, Ionel Cel-Mare, consilierii locali Liviu Macovei și Cristian Zîrnă, și președintele PNL Focșani, Nicu Tănase.

Am purtat discuții legate de situația fotbalului focșănean, mai ales că tradiția echipei-fanion la nivelul eșalonului doi fotbalistic nu a fost uitată de microbiști. Cu toții ne dorim să revenim acolo unde s-au obținut rezultate foarte bune, mai ales în anii 80. Vrancea are nevoie de o echipă de fotbal în Liga a 2-a, pentru că acest lucru ar aduce o expunere mai bună pentru sport în general, generând satisfacții dar și venituri suplimentare în contextul unei promovări a județului din punct de vedere fotbalistic”, a precizat Cătălin Toma.

Citește și:   TENSIUNE maximă la Spitalul Județean Focșani! ”Murim ca proștii... Suntem testați pe sărite!”, este strigătul de revoltă al unei asistente de la Cardiologie!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.