Fostul mare jucător de fotbal pe care l-a dat Vrancea, Narcis Răducan, a avut o întâlnire cu președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma.

Narcis Răducan, cu o carieră impresionantă în spate, după ce a evoluat la unele din cele mai bune echipe din România (Steaua, Rapid, FC Național), a rămas aproape de fotbalul vrâncean, fiind prezent deseori la meciurile formației CSM Focșani 2007.

Astăzi, președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a avut o întâlnire cu fostul fotbalist, la sediul instituției, alături de vicepreședintele CJ, Ionel Cel-Mare, consilierii locali Liviu Macovei și Cristian Zîrnă, și președintele PNL Focșani, Nicu Tănase.

Am purtat discuții legate de situația fotbalului focșănean, mai ales că tradiția echipei-fanion la nivelul eșalonului doi fotbalistic nu a fost uitată de microbiști. Cu toții ne dorim să revenim acolo unde s-au obținut rezultate foarte bune, mai ales în anii 80. Vrancea are nevoie de o echipă de fotbal în Liga a 2-a, pentru că acest lucru ar aduce o expunere mai bună pentru sport în general, generând satisfacții dar și venituri suplimentare în contextul unei promovări a județului din punct de vedere fotbalistic”, a precizat Cătălin Toma.

Citește și:   VIDEO EXCLUSIV: A luat foc bradul din fața Consiliului Județean Vrancea, în Piața Unirii din Focșani

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.