DRAMĂ: O fetiță de 4 luni a murit după ce a fost trimisă acasă de medici. ”Avea PNEUMONIE dar i s-a spus că are doar roșu în gât!” Acuzații la adresa Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani.

O fetiță de 4 luni, Daria Maria Petrea, a murit la 18 ore după ce a fost trimisă acasă de la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, familiei spunându-i-se că are doar ”roșu în gât”. Rezultatul autopsiei a relevat că bebelușul avea PNEUMONIE. Alina Artimon, mama fetiței, de loc din Ciușlea (Garoafa), a dus-o la Urgențe vineri, 6 decembrie, la orele 11.00, iar peste o oră a fost trimisă acasă. Lucian Constantin, un apropiat al familiei, a scris pe Facebook că mama bebelușului a cerut să fie internată cu copilul, însă i s-a răspuns că fetița nu are nimic grav și nici nu mai sunt locuri în spital. ”I s-a făcut doar un control în gât și i s-a dat Tantum Verde”, a scris Lucian pe rețeaua de socializare. UPDATE: Mama fetiței a declarat că medicul de la Pediatrie i-a prescris ”Tantum Verde, Algin, Panadol și niște picături în caz că face temperatură mai mare”.

Mama și-a luat copilul și a revenit la Ciușlea, iar peste 18 ore, pe 7 decembrie, la ora 6.00 dimineața, Dalia Maria Artimon a trecut la cele veșnice. Tatăl fetiței, Gabriel Petrea, ne-a confirmat că autopsia a relevat faptul că PNEUMONIA a fost cauza morții, așa cum scrie în documentele oficiale. El cere să se facă dreptate, iar vinovații să fie sancționați conform legii.

Daria fusese botezată pe 5 octombrie, mai avea un frate și nimic nu anunța că familia urma să treacă printr-o astfel de tragedie. Dumnezeu să întărească familia greu încercată! (Cristi IRIMIA)

Citește și:   Președintele CJ Vrancea și ministrul Dezvoltării au mers pe două mari șantiere din Vrancea

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.