DRAMĂ: O fetiță de 4 luni a murit după ce a fost trimisă acasă de medici. ”Avea PNEUMONIE dar i s-a spus că are doar roșu în gât!” Acuzații la adresa Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani.

O fetiță de 4 luni, Daria Maria Petrea, a murit la 18 ore după ce a fost trimisă acasă de la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, familiei spunându-i-se că are doar ”roșu în gât”. Rezultatul autopsiei a relevat că bebelușul avea PNEUMONIE. Alina Artimon, mama fetiței, de loc din Ciușlea (Garoafa), a dus-o la Urgențe vineri, 6 decembrie, la orele 11.00, iar peste o oră a fost trimisă acasă. Lucian Constantin, un apropiat al familiei, a scris pe Facebook că mama bebelușului a cerut să fie internată cu copilul, însă i s-a răspuns că fetița nu are nimic grav și nici nu mai sunt locuri în spital. ”I s-a făcut doar un control în gât și i s-a dat Tantum Verde”, a scris Lucian pe rețeaua de socializare. UPDATE: Mama fetiței a declarat că medicul de la Pediatrie i-a prescris ”Tantum Verde, Algin, Panadol și niște picături în caz că face temperatură mai mare”.

Mama și-a luat copilul și a revenit la Ciușlea, iar peste 18 ore, pe 7 decembrie, la ora 6.00 dimineața, Dalia Maria Artimon a trecut la cele veșnice. Tatăl fetiței, Gabriel Petrea, ne-a confirmat că autopsia a relevat faptul că PNEUMONIA a fost cauza morții, așa cum scrie în documentele oficiale. El cere să se facă dreptate, iar vinovații să fie sancționați conform legii.

Daria fusese botezată pe 5 octombrie, mai avea un frate și nimic nu anunța că familia urma să treacă printr-o astfel de tragedie. Dumnezeu să întărească familia greu încercată! (Cristi IRIMIA)

Citește și:   Vineri, 7 august, are loc tragerea la sorţi în vederea desemnării preşedinţilor brirourilor electorale de circumscripţie şi a locţiitorilor acestora

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.