PROMO. De ce să naști la maternitatea MedLife Brașov

Știm cât de mult îți dorești, mai ales în contextul epidemiologic actual, să te poți bucura de o experiență unică a nașterii, în condiții depline de siguranță și confort. Acum, poate mai mult ca niciodată, ai nevoie de grijă, atenție și de încrederea că ai alături cei mai buni medici care te vor ajuta ca întâlnirea cu micuțul tău să fie cu adevărat desfăvârșită.

Maternitatea MedLife Brașov vine în întâmpinarea viitoarelor mămici cu oamenii, expertiza și tehnologia necesare pentru a oferi cele mai frumoase experiențe pe tot parcursul sarcinii, în momentul nașterii, dar și în perioada următoare.

10 motive pentru care merită să naști la MedLife Brașov

Dacă te întrebi de ce să naști la MedLife Brașov, cel mai bun răspuns l-ai putea primi chiar de la părinții celor peste 13.000 de copii veniți pe lume în maternitatea MedLife Brașov. Iată doar câteva dintre motivele pentru care nașterea la MedLife este cea mai bună alegere pentru tine și bebelușul tău:

1. Ești în deplină siguranță, atât tu, cât și cel mic. Beneficiezi de servicii medicale cu acces continuu prin linii de gardă. Îți stăm la dispoziție cu serviciul ATI cu gardă continuă pentru monitorizarea mamei, terapia durerii și îngrijire post-operatorie. În plus, avem experiență în supravegherea sarcinilor multiple și a celor cu grad înalt de complexitate.

2. Nu trebuie să îți faci griji din cauza contextului epidemiologic actual. În maternitatea MedLife Brașov sunt implementate circuite medicale sigure și pentru un plus de siguranță, întreaga echipă medicală este vaccinată împotriva COVID-19 și testată periodic.

3. Ai alături o echipă de profesioniști. Pe lângă medicii cu un nivel înalt de pregătire care asistă nașterea, întregul personal din maternitate îți va oferi tot suportul profesional și emoțional de care ai nevoie.

Citește și:   Bătaie în plină stradă pe Bulevardul Gării din Focșani.

4. Poți recolta, la cerere, celule stem pentru a asigura sănătatea copilului tău. Prin intermediul laboratorului Stem Cells Bank, celulele sunt procesate cu aparatură de ultimă tehnologie și stocate în cele mai bune condiții, la cele mai înalte standarde.

5. Ești asistată și însoțită de un consilier maternal dedicat. Din momentul internării și până la externare sau chiar și după, vei beneficia de suportul emoțional și logistic oferit de un consilier maternal dedicat.

6. Te bucuri de experiența Ora Magică. Încurajăm contactul skin-to-skin dintre mamă și nou născut, continuând apoi prin sistemul rooming-in.

7. Primești sfaturi de la un consultant în alăptare ALO MAMA, care îți va împărtăși din experiența sa.

8. Beneficiezi de suportul unui psiholog după naștere.

9. Înveți cum să îți îngrijești nou născutul (igienă, baie, hrănire) printr-un traning susținut de specialiștii noștri.

10. Te bucuri de confort și intimitate în rezervele amenajate cu atenție și grijă la detalii.

Reduceri la pachetele de naștere

Probabil te-ai convins deja de toate avantajele nașterii în cadrul maternității MedLife, însă în perioada urmatoare ai un motiv în plus pentru că MedLife oferă 10% discount la pachetul de naștere dacă semnarea contractului se realizează până în săptămâna 25 de sarcină. În plus, mămicile care aleg să nască pentru a doua oară la MedLife Brașov beneficiază de un discount suplimentar de 10% din prețul pachetului. Reducerile se aplică atât la pachetele de naștere naturală, cât și la cezariană.

Pentru informații suplimentare, consilierii nostri iți sunt alaturi la numerele de telefon:

0753304 021 sau 0758 019 744

Citește și:   ISU Vrancea: Activități preventive desfășurate la unitățile de turism și agrement

Maternitatea MedLife Brașov este una din cele 4 maternități din Grupul MedLife, celelalte fiind situate în București (MedLife Grivița), Sibiu (MedLife Polisano) și Arad (MedLife Genesys). Cu peste 35.000 de copii veniți pe lume în cele 4 maternități, MedLife este sistemul medical privat cu cea mai mare experiență pe zona de nașteri. În plus, furnizorul de servicii medicale deține în București primul spital de pediatrie dedicat în totalitate copiilor, cu servicii complete, de la de la ambulatoriu, la spital, laborator și farmacie.

Află mai multe: https://www.medlife.ro/totul-despre-sarcina

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.