PSD a făcut ”pe pile” peste 200 de numiri în Ministerul Dezvoltării. Ministrul Ion Ștefan face ”curățenie” și va desființa aproape 250 de posturi din cele 920.

Ministrul vrâncean al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, vrea să desființeze prin reorganizarea instituției aproape 250 de posturi din cele 920 câte sunt în prezent. Din cele 250 vor dispărea din schemă un post de secretar de stat și trei posturi de subsecretar de stat, așa cum arată un proiect de hotărâre de guvern.

Ministerul a fost pesedizat de sus până jos, a avut linie politică clară. Era condus de 10 membri PSD – 6 secretari și 4 subsecretari de stat, iar aceștia și-a adus zeci de oameni în minister”, au declarat pentru site-ul G4Media.ro surse din minister.

PSD băgase în minister sute de oameni pe sistem ”PCR” și folosise Programul PNDL ca un ”instrument de atragere de primari și șefi de Consilii Județene, recompensându-i pe aleșii locali care urmăreau linia partidului și pedepsindu-i prin nealocare de fonduri pe cei considerați ostili”, conform celor din presa centrală. (Teodor P.)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.