Plângerea lui Mîndrilă ”Conservă”, la adresa prefectului, a fost clasată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea

Managerul suspendat al Spitalului Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani, Constantin Mîndrilă, a pierdut prima bătălie juridică în fața prefectului Gheorghiță Berbece. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au clasat plângerea formulată de ”Conservă”. Acesta îl acuzase pe prefect că l-a șantajat și că i-a violat sediul profesional, mai exact biroul în care își desfășura activitatea de manager al unității spitalicești.

Procurorii au clasat dosarul motivând că ”în privința infracțiunii de șantaj recurgerea la exercitarea unei căi legale nu reprezintă o amenințare în sensul legii penale, iar în privința infracțiunii de violarea sediului profesional se cere ca pătrunderea să se efectueze fără drept, dar în cazul de față accesul în birou a fost permis de angajați din cadrul spitalului”.

Managerul suspendat Mîndrilă, aflat în concediu medical, poate formula contestație în termen de 20 de zile de la comunicare. Mîndrilă și-a făcut deja un obicei din a face plângeri penale sau acțiuni în instanță celor care au avut curajul să-i reproșeze activitatea derulată în fruntea spitalului în ultimii ani. (C. P.)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.