AUDIO: Pesediștii se dau de la institute de sondare a opiniei publice și încearcă manipularea votanților.

Senatorul PNL Cătălin Toma, președinte al filialei liberale vrâncene, a tras astăzi un semnal de alarmă cu privire la încercările de manipulare a votanților, de către PSD, printr-o nouă metodă. ”Am primit informații că în mai multe școli pesediștii au dus coli A4 pe care erau trecute întrebări vădit anti PNL, pentru a mai câștiga niște voturi. Totul, prin implicarea deputatei PSD de Vrancea, Tudorița Boboc, dar și a unui inspector de specialitate din cadrul IȘJ. Am sesizat acest lucru și atragem atenția tuturor că maniera de a se face campanie în acest mod denotă disperare din partea PSD. Informațiile din așa-zisul sondaj sunt fake-news-uri marca PSD”, a spus Cătălin Toma.

Fenomenul la care s-a referit senatorul de Vrancea nu s-a petrecut doar în școli, ci și în mai multe localități din Vrancea și județele limitrofe. Astfel, pesediștii din Vrancea s-au dus în alt județ, iar cei din alte județe au venit în județul nostru, chipurile pentru ca acțiunea ”Sondajul” să pară credibilă. Iată cum povestește o bătrână din comuna Vidra întâlnirea cu ”sociologii” de ocazie din PSD:

Citește și:   Încă o IMAGINE care-i dă de gol pe oficialii Spitalului Județean: delegația PSD a intrat și în salonul cu bebeluși în incubatoare, acolo unde securitatea medicală ar trebui să fie maximă.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.