Depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive

Ieri, 21 martie, ora 01:30, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, de 28 de ani, din municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din Focșani, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Astfel, rezultatul testului reactiv efectuat Spitalul Județean de Urgență a fost pozitiv la THC (cannabis). În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Dosar penal pentru incendierea deșeurilor

La data de 21 martie, ora 08:30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au sesizat faptul că în curtea locuinței unei femei se manifestă un incendiu de instalații electrice auto. La fața locului a fost prezent și un reprezentant al S.V.S.U. Tâmboești, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de incendierea oricărui tip de deșeu și/sau substanță sau obiect, faptă prevăzută și pedepsită de O.U.G. 92/2021 privind regimul deșeurilor.

Tot ieri, 21 martie, ora 18:15, polițiștii Secției 2 Poliției Rurală 2 Gugești s-au sesizat cu privire la faptul că, în comuna Slobozia Bradului, are loc un incendiu. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un tânăr din localitate care incendia în fața locuinței, pe drumul public, cabluri provenite de la instalații auto.

Incendiul a fost lichidat, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de incendierea oricărui tip de deșeu sau obiect. Conform legislației în domeniu, constituie deșeu orice substanță sau obiect pe care deținătorul le aruncă sau are intenția sau obligația să le arunce. Cetățenii persoane fizice trebuie să știe că sunt interzise și pedepsite ca infracțiuni incendierea oricărui tip de deșeu și/sau substanță sau obiect, îngroparea deșeurilor, dar și eliminarea acestora în afara spațiilor autorizate.

Citește și:   Direcția de Sănătate Publică Vrancea a cerut interzicerea accesului copiilor nevaccinați în Grădinița 18, deși vaccinarea nu este obligatorie, iar Constituția României garantează DREPTUL la educație! Directorul DSP: ”Nu am dat și nu vom da sancțiuni. Am trimis ordinul pentru a promova vaccinarea și pentru a crește rata de vaccinare, dar în legislație nu sunt prevăzute sancțiuni în caz de nevaccinare”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.