UTIL pentru FOCȘANI: Detalii privind factura de prestări servicii de salubritate

Salubrizare și Servicii Publice SA Focșani dorește să-și aducă aportul la protejarea naturii, schimbând modul de expediere a facturilor, astfel vă informează faptul că puteți primi pe emailul dumneavoastră factura de prestări servicii de salubritate în format pdf.

În vederea validării alegerii metodei de transmitere a facturii este necesară completarea formularului disponibil pe site-ul societății, https://www.salubfocsani.ro la rubrica ”Tarife și plați” sau accesând https://www.salubfocsani.ro/factura_electronica.html.

Formularul trebuie să conțină numele titularului de contract, codul de client, număr de telefon, adresa de consum și e-mailul pe care doriți primirea facturii.

Formularul astfel completat poate fi transmis pe email la adresa de email salubritatefocsani@yahoo.com.

Dacă întâmpinați dificultăți în accesarea formularului, puteți solicita factura în format electronic prin transmiterea unui mesaj direct pe adresa de mail salubritatefocsani@yahoo.com sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0785100222, iar în cuprinsul mesajului să specificați numele titularului de contract, codul de client, adresa de consum și e-mailul pe care doriți primirea facturii.

Atașam formularul pentru transmiterea facturii în format electronic.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

CERERE

de transmitere a facturii în format electronic

Subsemnatul …………………………………………………………………………………., cu domiciliul în ………………………………………………………………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………………………… având calitatea de:
– persoană fizică  CNP ………………………………..
– reprezentant al Societății Comerciale / instituției / Asociației de Proprietari  …………………………………………………………………………………………………………, adresa de consum ……………………………………………………………………………………………………………………………………….
………………………………………………………………………………………………………………………………………. telefon……………………………….., cod client ………………………., în baza Contractului de prestare a serviciului de salubritate, solicit primirea facturilor în format electronic, la adresa de email: …………………………………………………………………………………………………………………………………….. .
– Am luat la cunoștință și sunt de acord cu emiterea și transmiterea facturilor la adresa de email;
– Cunosc faptul că facturile, indiferent de forma lor de transmitere către beneficiar, vor conține elementele obligatorii prevăzute de Codul Fiscal;
– În cazul în care vor interveni modificări cu privire la adresa de email menționată mai sus, mă oblig să aduc la cunoștința, societății Salubrizare si Servicii Publice Focșani S.A. în termen de maxim 15 zile lucrătoare;
– În situația în care nu voi primi facturile emise de Salubrizare si Servicii Publice Focșani S.A., mă oblig să mă interesez despre sumele de plată, respectând scadența contractuală;
–  Consimt ca operatorul Salubrizare si Servicii Publice Focșani S.A. să-mi prelucreze datele cu caracter personal în scopul transmiterii pe adresa de email și/sau telefonul mobil a facturii aferente serviciilor de salubritate și alte informații legate de serviciul de salubritate.
Sunt de acord și înțeleg că facturile emise să nu mai fie trimise la adresa poștală înregistrată anterior, ci exclusiv la adresa de email menționată mai sus.
Data, Semnătura,

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.