FOTO: Primarul de la Homocea, Vasile Petrea, la un pas de o mare tragedie. A fost implicat într-un accident rutier noaptea trecută, când aducea procesele verbale de la alegeri la Focșani!

Vasile Petrea, primarul PNL al comunei Homocea, a trecut printr-un accident rutier soldat cu un rănit grav, în timp ce se îndrepta spre Focșani, noaptea trecută. Mașina condusă de consilierul personal al primarului a intrat într-o căruță care a intrat pe DN 2 – E 85 fără să se asigure.

S-a întâmplat înainte de Domnești. Eu eram în dreapta. Două căruțe au traversat DN 2 – E 85. Una a apucat să treacă, a doua nu… Am intrat în a 2-a căruță. N-am pățit nimic, însă, din păcate, căruțașul am înțeles că a ajuns la spital. Veneam la Focșani pentru a aduce procesele verbale din secțiile de votare ale mai multor localități din nordul județului: Adjud, Ploscuțeni, Corbița Homocea”, ne-a declarat primarul Petrea. (Cristi IRIMIA)

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   E OFICIAL: Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani va găzdui bolnavii de COVID-19 în stare critică. Spitalul din Adjud este spital suport, cu internarea pacienților care nu sunt în stare gravă!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.