Vineri, 8 noiembrie 2019, de la ora 18:30, la Ateneul Pastia: ”Doamnele muzicii româneşti”!

Doi dintre cei mai activi și valoroși tineri muzicieni români, violonista DIANA JIPA şi pianistul ŞTEFAN DONIGA, vor susține un recital în cadrul proiectului cultural care le aparține.

Proiectul este consacrat celebrării importanței și valorii prezenței feminine în evoluția culturii românești, o prezență care, prin remarcabile personalități – creatoare de act cultural, artiste, compozitoare, oameni de știință, sportive inegalabile – a dăruit istoriei noastre modele profesionale, artistice și umane de excepție.

Numărăm stările de bine și zilele senine în suflet, alături de momente memorabile în sala de concerte.

Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” are o ofertă de toamnă în continuarea bunei practici a activităţilor dedicate comunităţii.

Odată cu achiziţionarea biletelor pentru Recitalul extraordinar de tango argentininian din 30 octombrie 2019, iubitorii de muzică valoroasă vor primi invitaţii gratuite de la casieria noastră, la concertul din 8 noiembrie 2019 – Doamnele muzicii româneşti.

Cine a luat deja bilete pentru recital este aşteptat să vină cu ele pentru a primi invitaţii.

Informaţii la Agenția de bilete a Ateneului Popular ”Mr. Gh. Pastia” sau la telefon 0783.07.01.08.

Citește și:   La Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, festivitate de premiere pentru concursul internațional de poezie „Oana-Diana Renea”, Ediţia a IX-a, 2020-2021

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.