EXCLUSIV. ULTIMA ORĂ: Primarul Misăilă, obligat de instanță să plătească pensie majorată pentru fiicele sale: 3430 lei lunar. Misăilă are o indemnizație de 132 milioane lei vechi lunar.

Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a fost obligat de Judecătoria Brăila să achite lunar 3430 lei fiicelor sale (1715 lei pentru fiecare copil), începând din aprilie 2018, data introducerii acțiunii. Sentința este executorie.

Fosta soție a lui Misăilă a cerut și obținut strămutarea procesului de la Focșani, temându-se că ar putea avea parte de o judecată incorectă în Vrancea. Astfel, dosarul a ajuns să se judece la Brăila. Ex-soția primarului a fost nevoită să apeleze la instanță pentru a putea încasa pensia la timp din partea lui Misăilă, acesta fiind acuzat că-și neglijează copiii după divorț.

Având în vedere cuantumul stabilit de instanță, rezultă că la dosar au fost depuse veniturile primarului PSD, venituri în valoare de 13.720 lei lunar net, pensia reprezentând 25% din venitul realizat.

Din aprilie 2018 și până acum diferența de pensie pe care Misăilă o are de achitat este de 12.870 lei (dacă nu a achitat decât 1.000 de lei lunar). Misăilă poate face apel în 30 de zile de la comunicare împotriva deciziei de astăzi. (Teodor IRIMESCU)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.