EXCLUSIV: Copiii noștri, în pericol! Agresorul minorului răpit din Piața Unirii a fost recunoscut datorită unei camere de supraveghere PRIVATE, nu publice!

Știrea cu minorul răpit în miezul zilei din Piața Unirii din Focșani, pe 21 august a. c., a făcut înconjurul țării, însă acum ies la iveală elemente noi care pun într-o lumină nefavorabilă autoritățile locale. Conform informațiilor furnizate Ediției de Vrancea de către un avocat focșănean, Poliția a pus mâna pe răpitor datorită unei camere de supraveghere video aparținând unui comerciant privat. După ce l-a răpit, gălățeanul infractor l-a dus pe puști vizavi de Homelux – OMV (pe centura Focșaniului, vezi foto jos). 

Când s-au întors spre Piața Unirii, pe traseul Homelux – OMV Petrom – McDonalds – Bd. Brăilei, puștiul i-a cerut să-i cumpere apă deoarece îi era sete. La magazinul respectiv, gălățeanul de 49 de ani i-a luat apă minorului, nebănuind că în interior sunt camere de filmat. Astfel, la refacerea traseului pe care a fost adus puștiul, Poliția a intrat în posesia filmării respective, astfel că în seara zilei de 21 august a și trecut la reținerea făptașului.

În tot acest timp, camerele de filmat din Piața Unirii (de unde a fost răpit copilul) și din zonele publice adiacente nu au funcționat, ceea ce ne face să ne întrebăm dacă ai noștri copii sunt în siguranță în Focșani sau nu. Ediție de Vrancea va dezbate curând, în cadrul unei emisiuni TV proprii, subiectul siguranței copiilor noștri. (Cristi IRIMIA)

Citește și:   Primarul de la Tulnici, Aurel Boțu, implicat într-un accident rutier după o manevră greșită a unei șoferițe care a virat brusc la stânga fără să semnalizeze și fără să se asigure

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.