Va avea sau nu loc dezbaterea dintre Iohannis și Dăncilă? Președintele nu a dat un răspuns ferm, Dăncilă insistă prin ”locotenenții” săi: ”În 2014, îi cerea o confruntare lui Ponta, acum nu mai vrea”. În replică, Rareș Bogdan: ”Și Jacques Chirac a refuzat o dezbatere în 2002, iar Franța este democrație!”

Va avea sau nu loc dezbaterea dintre Iohannis și Dăncilă înaintea turului doi programat pe 24 noiembrie? Aceasta este principala întrebare și… dezbatere din mediul TV / online în ultimele 24 de ore. Milioane de români aduc argumente pro și contra în mediul online, până la urmă variantele în discuție fiind două: dacă nu va participa, președintele Iohannis ar pierde din voturi, dar și la capitolul imagine, iar dacă va participa atunci va pierde din voturi candidatul care va fi pus mai mult în dificultate de către oponentul său. Personal, cred că o confruntare directă între candidați este benefică pentru alegători, absența dezbaterii aducând mai multe deservicii decât servicii. (Cristi IRIMIA)

Cum atacă pesediștii pe Facebook? Cu argumentul că Iohannis era revoltat că Ponta se eschiva în 2014:

Replica PNL, prin Rareș Bogdan:

Un LIKE dacă informația ți-a fost utilă! Mulțumim!
Citește și:   ULTIMA ORĂ: O învățătoare de la Școala ”Anghel Saligny” și sora ei, educatoare, au ajuns la spital după accidentul de la Cerdac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.error

Îți place site-ul nostru? LIKE dacă îl apreciezi!