Nemulțumiri în PSD Vrancea după ce Halici a făcut cu Ciolacu listele pentru parlamentare, nu cu oamenii săi din județ

În PSD Vrancea au părut, firesc, nemulțumiri după ce Nicușor Halici a stabilit lista pentru parlamentare punându-și apropiații pe ea și acceptând ca Bucureștiul (adică Ciolacu) să-l impună pe Angel Tîlvăr pe locul 1 la deputați și pe Florin Lixandru pe 2 la Senat după Cătălin Graur (directorul DSP Vrancea, locul 1 pe listă) care se va retrage după alegeri pentru ca Lixandru să devină senator, conform discuțiilor care poartă în această perioadă în mediul politic și jurnalistic local.

De ce sunt mulți pesediști nemulțumiți? Simplu: simt că la București nu vor avea parlamentari care să-i bage prea mult în seamă. Angel Tîlvăr e bucureștean în fapt, neavând timp de Vrancea, nefiind văzut în județ decât foarte rar. Lixandru e bucureștean și e clar cât de des va ajunge în teritoriu, iar oamenii din PSD Vrancea care au tras pentru partid până acum nu o vor face cu bucurie la parlamentare.

Pe de o parte, conform informațiilor noastre, primarul Misăilă și-ar fi dorit o altă listă, mai ales că la Focșani l-a depășit pe Halici la număr de voturi obținute și speră ca într-o zi să-i ia locul. Apoi, primarul Nicolaș de la Odobești și-ar fi dorit o ascensiune după atâția ani în slujba PSD, în vreme ce gruparea din jurul lui Doru Geany Bălan, cu primarul Vasile Vatră vârf de lance, a rămas dezamăgită pentru că Bălan nu a fost pus pe loc eligibil.

Rămâne de văzut dacă scorul PSD va fi afectat după mișcările riscante ale lui Halici. (Cristi IRIMIA)

Listele PSD:

Senat: Graur Cătălin, Lixandru Florin, Ostafie Claudia, Antimirescu Ionel

Camera Deputaților: Angel Tîlvăr, Anitei Monica-Raluca, Gabriel Petrea, Mocanu Virgil Marius, Matişan Bogdan, Bucur Nelu, Balaban Silviu.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.